06 30 201 67 08 [email protected]

2019-ben Ön még mindig villanyszámlát fizet?

Szeretné lenullázni villanyszámláját, de az áramfogyasztási szokásain nem változtatna?

Akkor ne az áramszolgáltatója zsebét tömje ezentúl!

Fektesse a villanyszámlára költött összeget inkább saját ingatlanjába!

Hogyan lehetséges ez?

Létezik egy olyan lehetőség, amellyel egy fillérrel sem fizet többet havonta, mint amennyi a jelenlegi villanyszámlája. Közben mégis öné lesz egy saját napelem-rendszer.

Ingyen áram
Ingyen áram

Mit jelent ez pontosan?

Továbbra is ugyanannyit fizet havonta, mint a jelenlegi villanyszámlája. Ez az összeg azonban ezentúl nem az áramszolgáltatójához vándorol, hanem a saját napelemét vásárolja meg vele, alacsony havi, kamatmentes részletekben.

Hogyan?

Egy új, állami támogatásnak köszönhetően 0%-os THM mellett vásárolhatja meg részletre napelem-rendszerét, amelynek havi törlesztő részlete nem több, mint az eddigi villanyszámlája. A napelem azonban az első pillanattól kezdve termeli Önnek az áramot, így a villanyszámla fizetésére többé nem lesz szüksége. Gondoljon bele, eddig hány napelem-rendszer árát fizette ki az áramszolgáltatójának!
Ragadja meg a lehetőséget, hiszen ez egy értéknövelő befektetés az ingatlanjába!

Ingyen áram

Mikortól lesz ingyen MINDEN?

Attól a hónaptól kezdve, amikor sem a villanyszámláját, sem a napelem-rendszer részletét nem kell már fizetnie.

Ez mikor következik be az Ön esetében?
5 percen belül kiszámoljuk Önnek!

Nálunk nem kell hetekig várnia, hogy egy tanácsadó kapcsolatba lépjen Önnel, és mi nem fogjuk kérése ellenére lerázhatatlanul ajánlatokkal nyaggatni. Nem kell egy rakás adatot sem megadnia, hogy megtudja, mikortól szűnnek meg a költségei.

Csak néhány adat, és 5 percen belül már a kezében is lesz a számítás, amelyből megtudja, mennyi idő múlva nem kell fizetnie tovább sem a villanyszámlát, sem a napelemet. Tehát mikortól van teljesen ingyen mindkettő!